Právní doložka

  1. Základy

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na všechny osoby, které používají služby (jméno společnosti Andrea Hofer, v následujících internetových službách Andrea Hofer). Budeme Vás informovat tak, že povaha, rozsah a účel shromažďování a používání vašich osobních údajů naší společnosti. Respektujeme vaše soukromí a je zavázána poskytovat zákonné požadavky pro zpracování vašich osobních údajů (nařízení EU č. 679 / 2016 (DSGVO), DSG 2000, 2018 DSG a TKG 2003) musí být přísně dodržovány. Všechny vaše osobní údaje budou zpracovány na tomto základě.

Odpovědnost za zpracování dat je Andrea Hofer Internetové služby A-5700 Zell am See Sportplatzstrasse 16

Použitím našich služeb a získáním souhlasu ve smyslu tohoto prohlášení potvrzujete, že jste 14. Rok věku a jsou schopni dát platný souhlas, nebo že účinný souhlas vašeho opatrovníka nebo

  1. Informace podle článku 13 DSGVO

Vaše osobní údaje, to je zvláště

  • Vaše hlavní údaje (příjmení, jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní a faxové číslo, datum narození, číslo zákazníka), jakož i číslo jazyka a poznávací značky,
  • údaje o cestovním dokladu (číslo pasu, údaje o pasu, datum narození, vydávající orgán, doba trvání, státní příslušnost) a doklady totožnosti (průkaz totožnosti, řidičský průkaz atd. spolu s vydávajícím orgánem a termínem);
  • podrobnosti o způsobu platby a platbách, zejména debetních karet, platebních karet a bankovních karet;
  • délku pobytu, které požadujete, destinací, hotelů, kontaktů, podmínek, speciálních služeb, údajů o zdravotním stavu, počtu častých letáků, osobních preferencí, které nám dáváte, a
  • zvláštní kategorie údajů, jako jsou zdravotní data, údaje o zvláštních potřebách a manželství / partnerství,

jsou potřebné pro naše služby. To zahrnuje cestovní rezervace, turistické průvodce, restaurace, pronájem auta, transfery, registrační transakce, pojištění, koncertů, prohlídek, akreditace, kupony včetně montáže zákazníka, fakturace a jejich ověřování (B2B, B2C, FIT), rezervace vstupenek,

Tyto údaje jsou tedy uloženy pro tyto účely námi zpracována a případně třetím stranám, s nimiž pracujeme společně poskytovat nejefektivnější a nejlepší možné služby pro naše zákazníky - také poskytovatelů služeb ve třetích zemích, jako jsou procesory, software a služby cestovní kanceláře

patří, přenáší.

POKUD SE APLIKUJE: Nepoužíváme profilování a automatizovaná rozhodnutí. JINAK, ZVEŘEJNĚTE A DŮLEŽITÉ A ÚPLNĚ UPOZORNĚNÍ, V KTERÝCH JSOU POUŽITÉ TĚCHTO TECHNIKŮ;

Právní základy těchto procesů zpracování dat jsou

  • plnění našich předsmluvních a smluvních závazků vůči vám,
  • Souhlasy, které jste získali,
  • právními, smluvními nebo jinými právními závazky z naší strany (např. dokumentační práva a povinnosti v oblasti účetnictví, daňového a celního práva, smluv, hlášení, soudních sporů a § 96 TKG a
  • naše oprávněné zájmy (např. zlepšení našeho zákaznického servisu, a to i v oblasti direct mailu nebo výkonu našich vlastních zákonných zájmů).

Doba ukládání závisí na délce trvání našeho obchodního vztahu, na souhlasu, který jste nám poskytli, na zákonných povinnostech týkajících se uchovávání a právních závazcích, které se na nás vztahují. Zdůrazňujeme, že v případě pravidelné spolupráce pro naše nejlepší možné zákaznické služby se snažíme znát vaše přání zákazníků, které nám již byly tak dobře předány, abychom vás mohli neustále a trvale uspokojovat.

POZNÁMKA: IF potřebné informace k informacím podle článku 14 DSGVO doplatku, pokud jsou zpracovávány osobní údaje, které nejsou shromažďovány přímo od zákazníka jako dotyčné osoby (viz také bod 1. Vysvětlení a pokynů ( „umístění a obsah ochrany osobních údajů“), týkající se tohoto prohlášení) ,

  1. Naše webové stránky

Z provozních Když naše webové stránky automaticky shromažďují své přístupové údaje a uloženy zkontrolovat, zda tento návrh. Tento přístup k datům zejména požadovanou stránku, respektovaná souborů, datum a čas hovoru, IP adresy uživatelských dat volající počítače s, zejména prohlížeče a operačního systému, stejně jako množství dat a zpráv z úspěšných vyvolání jiných kategoriích dat z POŽADAVKY NA DODÁVKY. Tyto přístupové údaje jsou používány pro interní statistické účely, abychom zajistili bezpečnost naší nabídky a optimalizovali nabídku. Pokud je podezření na nezákonný čin, budou přístupová data vyhodnocena tak, aby zajistila důkazy.

Zadáním vašich osobních údajů do jednoho z našich kontaktních formulářů souhlasíte s přenosem a ukládáním a zpracováváním údajů na dobu trvání této konkrétní žádosti. To platí zejména pro vaše požadavky prostřednictvím kontaktního formuláře, chatu a e-mailů, které nám pošlete. Tyto údaje potřebujeme ke zpracování žádosti av těchto případech také ukládáme vaši adresu IP pro účely zajištění důkazů. Úložiště probíhá, pokud je to nutné pro Vás nebo pro nás, abychom se postarali o jakékoli dodatečné nebo následné otázky.

Na požádání Pokud vytvoříte u nás webový účet, poskytneme vám smluvní údaje online. Pečlivě ukládáte přístupová data a zajistíte, aby na účet nebyly přístupny žádné neoprávněné osoby. Pro neoprávněný přístup, který - i když jen částečně - kvůli nesprávnému chování z vaší strany nepřebíráme žádnou odpovědnost.

NA POTŘEBU Údaje o vašem účtu budou převedeny pouze prostřednictvím šifrovaného internetového připojení (https). Nepřebíráme žádnou odpovědnost za ztrátu dat nebo přístup třetích stran k vašim datům, pokud jsme dodrželi bezpečnostní opatření požadovaná podle nejnovějšího stavu techniky.

Právním základem tohoto zpracování údajů je váš souhlas, naše předsmluvní a smluvní závazky vůči vám, naše oprávněné zájmy a právní závazky všeho druhu a § 96 TKG.

  1. Bulletin

Můžete se přihlásit k odběru našeho informačního bulletinu. Žádost o které jste post vaši e-mailovou adresu, a to pouze po potvrzení odkazu na žádost, musí dát svůj souhlas k přijímání zpráv může být efektivní, obdržíte e-mail. Chcete-li vám soustředěný, poskytuje informační bulletin s informacemi, které jsou obzvláště zájem, zajistíme zdarma při registraci, údaje o specifických zájmů, data, místa a regiony a aby podobně.

V každém zpravodaji, který obdržíte, najdete všechny informace, které potřebujete k odhlášení z newsletteru. Pro více informací o našich zpravodajech nás prosím kontaktujte wolf@zellamsee.at , Jsme rádi, že vám pomůžeme.

Obsah našich webových stránek byl několikrát pečlivě připraven a ověřen, ale nepřebíráme žádnou odpovědnost za aktuálnost, správnost a úplnost poskytovaných informací. Nároky na náhradu škody za použití nebo nepoužití informací nebo za použití nesprávných nebo neúplných informací jsou vyloučeny. Všechny nabídky jsou nezávazné. Vyhrazujeme si právo na změnu, doplnění nebo smazání nabídky nebo jejích částí bez předchozího upozornění nebo dočasné nebo trvalé zveřejnění webových stránek.

Obsah a programování našich webových stránek jsou chráněny autorskými právy a doplňkovými autorskými právy. Jakákoli duplikace - a to i v extraktech - a veřejná reprodukce, zejména kopírování textů, grafiky a fotografií, je zakázána bez předchozího písemného souhlasu.

  1. Předávání třetím stranám / povinnosti zpracovatelů

Vaše osobní údaje nám mohou být poskytnuty

  • ve skupině s ohledem na povolená použití,
  • (např. pro elektronickou reklamu ve formě informačních bulletinů), jakož i třetím stranám, které jsou povinny poskytovat požadované služby, všichni se zavázali k dodržování platných norem ochrany dat,

předány. Není-li možné dodržet evropské normy ochrany údajů - například proto, že v konkrétním případě nejsou zaručeny standardní smluvní doložky, rozhodnutí o přiměřenosti nebo certifikace, budeme Vás včas informovat a získáte od vás i potřebná souhlas. Pro více informací nás prosím kontaktujte na wolf@zellamsee.at

  1. Cookies a sledovací služby

ON POTŘEBY Používáme cookies, což jsou malé textové prvky používané k ukládání informací do webových prohlížečů. Cookies jsou také rozpoznán při vaší příští návštěvě našich webových stránek a výrazně přispět k urychlení nakládku a využívají naší nabídky pro vás pohodlné. Vaše informace rozpoznávané a uložené v cookies se používají k vašemu rozpoznání, ale také k analýze vašeho chování uživatelů. Jsou uloženy na serveru poskytovatele, který má opačný ke splnění platných norem na ochranu osobních údajů spáchaných jak nám procesory.

Poté, co jste navštívili naši webovou stránku, soubory cookie zůstanou uloženy ve vašem zařízení, pokud odmítnete od začátku nebo pokud soubory cookie aktivně nevymažete. Vypnutí souborů cookie může mít vliv na funkčnost našich webových stránek. Ukládání souborů cookie můžete zabránit odpovídajícím nastavením prohlížeče. Poukazujeme však na to, že v tomto případě možná nebudete moci používat všechny funkce našich webových stránek.

Můžete také zabránit tomu, aby společnost Google předala údaje generované souborem cookie a související s používáním webových stránek (včetně vaší adresy IP), stejně jako zpracování těchto údajů společností Google pomocí prohlížeče dostupného na webových stránkách google.com. Stáhněte a nainstalujte plugin. Plug-in je však k dispozici pouze pro určité programy prohlížeče.

PRO POTŘEBY Na našich webových stránkách využíváme také obsah třetích stran, abyste naši webovou stránku poskytli co nejúčinnější a nejvhodnější informace pro vás. Patří sem například mapy Google, RSS kanály nebo Youtube. Tito poskytovatelé třetích stran obdrží vaši IP adresu z technických důvodů. Na používání těchto údajů nemá poskytovatel třetí strany žádný vliv. V tomto ohledu odkazujeme na prohlášení o ochraně osobních údajů příslušného poskytovatele.

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO POUŽITÍ SNÍMACÍCH NÁSTROJŮ, PROFILU, AUTOMATICKÝCH ROZHODNUTÍ atd. JE POŽADOVANÁ PŘI POUŽITÍ

Při použití aplikace Google Analytics, používáme Google Analytics, Web Analytics služby poskytované společností Google Inc. 1600, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, jeden ( "Google"). Google Analytics používá cookies. Informace vygenerované souborem cookie o chování uživatelů jsou obvykle přenášeny na server Google v USA a tam uloženy. Vaše IP adresa je již zkrácen v rámci Evropské unie a anonymní tak, nebo alespoň pseudonymous pouze ve výjimečných případech bude úplná IP adresa serveru Google v. převeden do USA a zkrácen.

Společnost Google používá tyto informace k vyhodnocení vašeho používání webových stránek, k sestavování zpráv o aktivitách na webových stránkách a k poskytování dalších služeb souvisejících s aktivitou webových stránek a používáním internetu provozovateli webových stránek. Adresa IP poskytovaná službou Google Analytics jako součást služby Google Analytics nebude sloučena s jinými daty Google. V této souvislosti si prosím také uvědomte zásady ochrany osobních údajů společnosti Google, zejména informace dostupné na těchto dvou linkách:

Využívání sítí Facebook SOCIÁLNÍ plug-inů: Používáme Facebook sociální plug-inů na sociální síti Facebook, provozovaný společností Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square Dublin 2, Irsko a Facebook Inc., 1601 S. Kalifornii Avenue, Palo Alto, CA94303, USA. Tyto pluginy jsou tlačítka, která Facebook používá, aby viděli, kdo volá naše webové stránky. Pokud je návštěvník také zaregistrován a přihlášen ke službě Facebook jako uživatel, jsou uloženy další informace z Facebooku. Z technických důvodů společnost Facebook obdrží vaši adresu IP. Na používání těchto údajů společností Facebook nemá žádný vliv. V tomto ohledu odkazujeme na prohlášení o ochraně osobních údajů Facebooku, zejména informace dostupné na následujícím odkazu:

Také vám poskytuje informace o tom, jak používat prohlížeč k blokování sociálních pluginů ve službě Facebook.

  1. Kontakt

Informace o vašich osobních údajích, které jsme u nás uložili, můžete kdykoli bezplatně vyžádat. Jako subjekt údajů máte také právo na zrušení, informace, odstranění, opravu, omezení a přenos vašich osobních údajů, pokud neexistuje žádná zákonná povinnost uchovávat si z naší strany.

Důsledky zrušení Chcete-li získat další informace o vašich právech obětí, kontaktujte nás na adrese Andrea Hofer sportovní silnice 16 A-5700 Zell am See wolf@zellamsee.at Jsme rádi, že vám pomůžeme. Pro stížnosti je orgánem dozoru rakouský úřad pro ochranu údajů (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Vienna.

  1. ostatní

Zavedli jsme organizační a technické záruky, které průběžně vyhodnocujeme a přizpůsobujeme, pokud je to nutné k ochraně vašich osobních informací, které ukládáme a zpracováváme.

Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit tyto zásady ochrany osobních údajů a přizpůsobit je novým vývojům. Nová verze je platná z ustanovení na našich webových stránkách. Aktuální verze zásad ochrany osobních údajů je k dispozici kdykoli na webové stránce v části Ochrana osobních údajů.

www.zellamsee.at nabízí ubytovací zařízení z Zell am See a Kaprun možnost prezentovat činnost této webové stránky.

www.zellamsee.at si vyhrazuje právo odmítnout jakékoliv reklamy, upravit nebo odstranit úplně. Stejně tak právo vyloučit z účasti poskytovatelů v dlouhodobém horizontu. Výslovně uvedl, že to není oficiální serveru Město Zell am See a Turistické sdružení Zell am See 'S. Toto jsou internetové stránky, která obsahuje jak informace o městě Zell am See a Kaprun (hotely a ubytování, stejně jako ekonomické a kulturní aktivity).
Cílem této iniciativy:Rozvoj cestovního ruchu v Zell am See a Kaprun zahrnujících všechny zúčastněné v této myšlence a Kooperationswilligen.Bilder poskytla cestovního ruchu Salzburg, Rakousko reklama, Fremdenverkehrsverband Zell am, Lake Wolfshoferamt, strele Ferdinand, Faistauer Niki. Webové stránky byly vytvořeny Andrea Hofer a Wolfshoferamt Důležité poznámky:Odkazy a linky:U přímých nebo nepřímých odkazů na cizí internetové stránky ("linky"), mimo oblast působnosti www.zellamsee.at se, že závazek vstoupí v platnost pouze v případě, ve kterém zellamsee.at obsahu, a to bylo technicky možné a únosné zabránit používání v případě protiprávního obsahu. zellamsee.at tímto výslovně prohlašuje, že v okamžiku propojení, žádný nezákonný obsah na odkazovaných stránkách. Na aktuální a budoucí podobu, obsah nebo autorství odkazovaných / odkazovaných stránek nemá autor žádný vliv. Proto zellamsee.at tímto výslovně distancuje od všech obsahů všech odkazovaných / propojených stránek, které byly změněny po nastavení propojení. Toto prohlášení platí pro všechny v rámci svých vlastních Internetové odkazy a odkazy na ilegální, chybné nebo neúplné obsahy a zejména za škody vyplývající z používání nebo nepoužívání takových skutečnosti odpovídá výlučně poskytovatel stránky, na které odkazují was ne ten, kdo je spojen na tyto stránky.
Google Zásady ochrany osobních údajů
"Tato webová stránka používá Google Analytics, Web Analytics služby poskytované společností Google Inc (" Google "). Google Analytics používá souborů" cookies ", textové soubory, které jsou uloženy na vašem počítači a které pomáhají webové stránce analyzovat, jak uživatelé používají webové stránky. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) jsou přenášeny na server společnosti Google v USA a tam uloženy. Google bude užívat těchto informací pro vyhodnocení Vašeho užívání stránky a vytváření zpráv na internetových stránkách činnost provozovatelů internetových stránek a poskytování jiných se službami webové stránky a související s internetem. Google může také poskytnout tyto informace třetím stranám, pokud to vyžaduje zákon nebo pokud tyto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty Google. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, ale musíme upozornit na to, že nemusí být schopni používat všechny funkce této webové stránky v tomto případě. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to výše popsaným způsobem a pro výše uvedené účely.

Online Content
Neneseme žádnou odpovědnost za aktuálnost, správnost, úplnost nebo kvalitu poskytovaných informací. Nároky na ručení vůči nám, které se týkají hmotné i nehmotné povahy způsobené používání nebo nepoužívání nabízených informací nebo použitím nesprávných a neúplných informací, jsou v zásadě vyloučeny, pokud o našich stránkách není úmyslné nebo hrubé nedbalosti . Všechny nabídky nejsou-závazná a bez povinnosti. Vyhrazujeme si právo na změnu expresní části stránek nebo celou nabídku bez zvláštního oznámení na doplnění odstranit nebo zveřejnění dočasně nebo trvale.

Odkazy a linky
U přímých nebo nepřímých odkazů na cizí internetové stránky, které jsou mimo odpovědnost z nás, by povinnost ručení v platnost výhradně v případě, ve kterém jsme měli znalosti o obsahu a Selbiger by bylo technicky možné a únosné pro použití v případě, aby se zabránilo nelegálnímu obsahu. Prohlašujeme, že v době propojení na odkazované stránky ilegální obsah. Na současných a budoucích obsahu návrhu nebo autorství odkazovaných stránek, nemáme kontrolu. Proto se výslovně distancujeme od všech obsahů všech odkazovaných stránek, které byly změněny po spojení. Toto prohlášení platí pro všechny v rámci vlastní internetové nabídky set vlevo a odkazy, stejně jako pro cizí záznamy v od obchodních služeb, jako knihách hostů, diskusních fórech, mailing listy a podobně. Za ilegální, chybný nebo neúplný obsah a zejména za škody vyplývající z používání nebo nepoužívání takových informací leží výhradně s poskytovatelem stránky, na kterou byl učiněn odkaz, nikoliv ten, který souvisí s těchto stránkách.

Autorská práva a ochranné známky právo
Jsme nervózní, aby ve všech publikacích autorská práva použitých grafik, zvukových dokumentů, videosekvencí a textů, používat vlastní vytvořené grafiky, zvukové dokumenty, videosekvence a texty nebo použít bezlicenční grafik, zvukových dokumentů, videosekvencí a textů. Všechny případně chráněné třetími osobami na internetových stránkách značky a ochranné známky jsou ustanovení platného zákona o ochranných známkách a vlastnickým právům příslušných registrovaných vlastníků. Pouhá zmínka neznamená, že ochranné známky nejsou chráněny právy třetích osob! Rozmnožování nebo používání grafik, zvukových dokumentů, videosekvencí a textů v jiných elektronických nebo tištěných publikacích není dovoleno bez výslovného souhlasu od nás.

Copyright / Odpovědnost
S ohledem na technické vlastnosti internetu nemůže zaručit pravost, správnost a úplnost informací poskytovaných prostřednictvím tohoto média. Také jsme nenesou jakoukoli odpovědnost za dostupnost nebo provoz těchto stránek nebo jejich obsahu. Jakákoli odpovědnost za přímé, nepřímé či jiná poškození, bez ohledu na příčinu, vyplývající z použití nebo nedostupností údajů a informací na těchto internetových stránkách, v rozsahu povoleném zákonem vyloučeny. Obsah těchto webových stránek je chráněn autorskými právy. Informace je určena pouze pro osobní potřebu. Jakékoliv jiné použití, včetně ukládání v databázích, kopírování a každé formy komerčního využití a zpřístupnění třetím stranám v částech nebo v revidované podobě bez souhlasu organizace je zakázáno. Integrace jednotlivých našich internetových stránek na jiných stránkách je zakázáno.

ostatní
Pokud části nebo jednotlivé formulace tohoto textu nejsou, nebo již není zcela odpovídat zbývající části dokumentu zůstávají nedotčeny ve svém obsahu a platnosti.

Cookies usnadňují poskytování našich služeb. Používáním našich služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.
Pro více informací Ok