Impressum och sekretesspolicy

  1. Grunderna

Denna sekretesspolicy gäller för alla personer som använder sig av (företagets namn Andrea Hofer, nedan Andrea Hofer Internettjänster). Vi informerar dig om arten, omfattningen och syftet med insamlingen och användningen av dina personuppgifter av vårt företag. Vi respekterar din integritet och har åtagit sig att tillhandahålla de rättsliga kraven för behandling av personuppgifter (EU-förordning nr. 679 / 2016 (DSGVO), DSG 2000, 2018 DSG och TKG 2003) måste följas. All din personliga information kommer att behandlas på grundval av detta.

Ansvarig för databehandling är Andrea Hofer Internet-tjänster A-5700 Zell am See Sportplatzstrasse 16

Genom att använda våra tjänster och få samtycke i meningen med detta uttalande bekräftar du att du är 14. Ålder och kan ge ett giltigt samtycke eller ett effektivt samtycke från din vårdnadshavare eller

  1. Information enligt Art 13 DSGVO

Dina personuppgifter, det är särskilt

  • Din stamdata (efternamn, förnamn, adress, e-postadress, telefon- och faxnummer, födelsedatum, kundnummer) samt språk- och licensnummer,
  • uppgifterna i resedokument (passnummer, passdata, födelsedatum, utfärdande myndighet, längd, nationalitet) och identitetshandlingar (identitetskort, körkort etc. tillsammans med utfärdande myndighet och löptid)
  • detaljerna i betalningsmetoden och betalningarna, särskilt betalkort, kreditkort och bankkort,
  • Vistelsens längd, destinationer, hotell, kontakter, villkor, specialtjänster, hälsodata, frekvent flyernummer, personliga preferenser som du ger oss, och
  • särskilda kategorier av data, såsom hälsodata, särskilda behovsdata och äktenskap / partnerskap,

behövs för våra tjänster. Detta inkluderar resebokningar, turistguider, restauranger, hyrbilar, överföringar, transaktioner registrering, försäkring, konserter, turnéer, ackrediteringar, kuponger inklusive kund installation, fakturering och verifiering (B2B, B2C, FIT), biljettbokningar,

Dessa data är därför lagras för dessa ändamål av oss, bearbetas och vid behov till tredje part som vi arbetar tillsammans för att ge en mycket effektiv och bästa möjliga service till våra kunder - att även tjänsteleverantörer i tredje land som processorer, programvara och förmedlingstjänster

tillhör - överförs.

Om det är tillämpligt: Vi använder inte profilerings- och automatiserade beslut. Annars, specificera och noggrant och fullständigt förklarade i vilken form sådana tekniker används.

De rättsliga grunderna för dessa databehandlingsprocesser är

  • uppfyllandet av våra avtalsförpliktelser och avtalsförpliktelser till dig,
  • Samtycke erhållna av dig,
  • juridiska, avtalsenliga eller andra juridiska skyldigheter från vår sida (t.ex. dokumentationsrättigheter och uppgifter enligt bokföring, skatterätt och tullagstiftning, kontrakt, rapportering, tvister och § 96 TKG och
  • våra legitima intressen (t.ex. förbättra vår kundtjänst, även inom direktbrev eller utövandet av våra egna rättsliga intressen).

Varaktigheten av lagringen beror på varaktigheten av vårt affärsförhållande, ditt samtycke och de lagstadgade lagringsskyldigheter och lagliga skyldigheter som gäller för oss. Vi betonar att vid ett regelbundet samarbete för vår bästa möjliga kundservice strävar vi efter att känna till dina kunders önskemål som redan har förmedlats till oss så att vi kan tillfredsställa dig ständigt och permanent.

OBS! IF behövde information till information i enlighet med artikel 14 DSGVO TILLÄGG när personuppgifter behandlas som inte samlas in direkt från kunden som den berörda personen (se även punkt 1. Förklaringarna och instruktioner ( "placering och innehåll sekretesspolicyn") om detta uttalande) ,

  1. Våra webbplatser

Från den löpande för att kontrollera om tillämpliga när vår hemsida automatiskt samlas dina inloggningsuppgifter och lagras. Denna dataåtkomst i synnerhet den begärda sidan, den respekterade filer, datum och tid för samtalet, IP-adressen för användardata för den uppringande datorn, i synnerhet systemet webbläsare och operativsystem, liksom mängden av data och meddelandet av de framgångsrika åkallan ÖVRIGA kategorier av data från FÖRSÄLJNINGSKRAV. Dessa accessdata används av oss för interna statistiska ändamål för att säkerställa säkerheten för vårt erbjudande och för att optimera erbjudandet. Om en olaglig handling misstänks kommer tillgångsdata att utvärderas för att säkra bevis.

Genom att ange dina personuppgifter i en av våra kontaktformulär godkänner du överföring och lagring och behandling av oss under den här specifika begäran. Detta gäller speciellt för dina önskemål via kontaktformulär, chatt och e-postmeddelanden som du skickar oss. Vi behöver dessa data för att behandla din förfrågan och i dessa fall också lagra din IP-adress för att säkra bevis. Förvaringen sker så länge det är nödvändigt för dig eller oss att ta hand om eventuella kompletterande eller efterföljande frågor.

PÅ ANMÄLAN Om du skapar ett webbkonto hos oss, kommer vi att förse dig med dina kontraktsdata online. Du förvarar noggrant dina åtkomstuppgifter och ser till att inga obehöriga får tillgång till kontot. För obehörig åtkomst, som - även om det endast är delvis - på grund av en felaktig skyldighet från oss, åtar vi oss inget ansvar.

PÅ BEHOV Data i ditt konto överförs endast via en krypterad internetanslutning (https). Vi tar inget ansvar för förlust av data eller tredje parts tillgång till dina uppgifter om vi har följt de säkerhetsåtgärder som krävs av den senaste tekniken.

Den rättsliga grunden för denna databehandling är ditt samtycke, våra avtalsförpliktelser och avtalsförpliktelser gentemot dig, våra legitima intressen och juridiska skyldigheter av alla slag och § 96 TKG.

  1. nyhetsbrev

Du är fri att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Registreringen som du måste ange din e-postadress för och ge ditt samtycke till att få nyhetsbrevet kan inte träda i kraft förrän du bekräftar en länk till den registrering du mottar via e-post. För att ge dig riktade information i nyhetsbrevet som du är särskilt intresserad av, kommer vi att ge dig registreringen gratis för att göra jämn information om specifika intressen, nyckeldatum, platser och regioner och liknande.

I varje nyhetsbrev du får får du all information du behöver för att avregistrera nyhetsbrevet. För mer information om våra nyhetsbrev, vänligen kontakta oss wolf@zellamsee.at , Vi hjälper gärna till.

Innehållet på vår hemsida har noggrant förberetts och kontrollerats flera gånger, men vi tar inget ansvar för aktualiteten, korrektheten och fullständigheten av den information som lämnas. Krav på skadestånd för användning eller användning av informationen eller för användning av felaktig eller ofullständig information är uteslutna. Alla erbjudanden är icke bindande. Vi förbehåller oss rätten att ändra, komplettera eller radera erbjudandet eller delar därav utan föregående meddelande eller tillfälligt eller permanent upphöra med publiceringen av webbplatsen.

Innehållet och programmeringen av vår hemsida är skyddad av upphovsrätt och tillhörande upphovsrätt. Dubbelkopiering - även i utdrag - och offentlig reproduktion, särskilt kopiering av texter, grafik och bilder, är förbjudet utan vårt tidigare skriftliga samtycke.

  1. Överföring till tredje part / skyldigheter för processorer

Din personliga information kan lämnas av oss

  • inom gruppen med hänsyn till tillåtna användningar,
  • till processorer (t.ex. för vår elektroniska reklam i form av nyhetsbrev) samt till tredje parter som är skyldiga att tillhandahålla de tjänster du behöver, som alla har åtagit sig att följa gällande dataskyddsnormer,

sändas. Om överensstämmelse med europeiska dataskyddsnormer inte är möjligt - till exempel för att standardavtalsklausuler, beslut om tillräcklighet eller certifieringar inte garanteras i det specifika fallet - informerar vi dig i god tid och erhåller också nödvändiga samtycke från dig. För mer information, vänligen kontakta oss på wolf@zellamsee.at

  1. Kakor och spårningstjänster

PÅ BEHOV Vi använder cookies, som är små textelement som används för att lagra information i webbläsare. Cookies känns igen vid ditt nästa besök på vår hemsida och bidrar väsentligt till att påskynda lastningen och göra användningen av våra erbjudanden bekväma för dig. Din information som identifieras och lagras av cookies används för ditt erkännande, men också för analys av ditt användarbeteende. Du kommer att lagras på den respektive leverantörens server som har åtagit sig som processor för oss att följa gällande dataskyddsnormer.

När du har besökt vår webbplats förblir cookies kvar på din enhet, om du inte nekar från början eller inte aktivt raderar cookies. Inaktiveringen av cookies kan påverka webbplatsernas funktionalitet. Du kan förhindra att cookies lagras av en motsvarande inställning av din webbläsars programvara. Vi påpekar emellertid att i det här fallet kanske du inte kan använda alla funktioner på vår hemsida.

Du kan också förhindra vidarebefordran till Google av de data som genereras av cookien och relaterade till din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) samt bearbetningen av dessa data av Google genom att använda webbläsaren tillgänglig på webbplatsen google.com. Hämta och installera plugin. Plug-in är dock endast tillgängligt för vissa webbläsarprogram.

FÖR BEHOV På vår hemsida använder vi också innehåll från tredje part för att göra vår hemsida så informativ och bekväm som möjligt för dig. Dessa inkluderar t.ex. Google Maps, RSS-flöden eller Youtube. Dessa leverantörer av tredje part kommer att få din IP-adress av tekniska skäl. Vi har ingen inverkan på användningen av dessa uppgifter av leverantören av tredje part. Vi hänvisar i detta avseende till respektive leverantörs sekretesspolicy.

KOMPLETTERINGAR FÖR ANVÄNDNING AV TRACKING TOOLS, PROFILING, AUTOMATED DECISIONS ETC. Krävs när det används

NÄR använder Google Analytics Vi använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. 1600, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, en ( "Google"). Google Analytics använder cookies. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användarbeteende vanligtvis överförs till en Google-server i USA och lagras där. din IP-adress är tidigare trunk inom Europeiska unionen och anonym så eller åtminstone pseudonym Endast i undantagsfall kommer hela IP-adress till en Google-server i. överfördes till USA och förkortades där.

Google använder denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, för att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet och att tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning till webbplatsoperatören. IP-adressen som tillhandahålls av Google Analytics som en del av Google Analytics kommer inte att slås samman med andra Google-data. I det här sammanhanget noterar du också Googles integritetspolicy, i synnerhet den information som finns tillgänglig i följande två länkar:

When using Facebook SOCIAL Plug-Ins: Vi använder Facebook sociala plug-ins av det sociala nätverket Facebook, som drivs av företaget Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square Dublin 2, Irland och Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA94303, USA. Dessa plugin-moduler är knappar som Facebook använder för att se vem som ringer till vår webbplats. Om besökaren också är registrerad och inloggad på Facebook som användare, lagras ytterligare information från Facebook. Av tekniska skäl får Facebook din IP-adress. Vi har ingen inverkan på användningen av denna data via Facebook. Vi hänvisar i detta avseende till sekretessutlåtandena för Facebook, i synnerhet den information som finns tillgänglig på följande länk:

Den ger dig också information om hur du använder din webbläsare för att blockera Facebook-sociala plugin-program.

  1. Kontakta oss

Du kan när som helst begära information om dina personuppgifter som är lagrade av oss gratis. Som registrerad har du också rätt att återkalla, information, radering, rättelse, begränsning och överföring av dina personuppgifter, så länge det inte finns någon laglig skyldighet att behålla oss.

Konsekvenser av återkallandet För mer information om dina rättigheter som offer kontaktar du oss under Andrea Hofer sportväg 16 A-5700 Zell am See wolf@zellamsee.at Vi hjälper gärna till. För klagomål är tillsynsmyndigheten den österrikiska dataskyddsmyndigheten (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Vienna.

  1. andra

Vi har genomfört organisatoriska och tekniska skyddsåtgärder som vi kontinuerligt utvärderar och anpassar efter behov för att skydda din personliga information som vi lagrar och bearbetar.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy och anpassa den till nya utvecklingar. Den nya versionen gäller från bestämmelsen på vår hemsida. Den nuvarande versionen av sekretesspolicyen är tillgänglig när som helst på webbplatsen under Sekretess.

www.zellamsee.at erbjuder boende företag från Zell am See och Kaprun möjlighet att presentera företaget på denna webbplats.

www.zellamsee.at förbehåller sig rätten att vägra, ändra eller radera annonser. På samma sätt rätten att utesluta enskilda leverantörer på lång sikt från deltagande. Vi härmed uttryckligen påpeka att detta inte är den officiella servern av Kommun Zell am See och Turistbyrån Zell am See är. Detta är en hemsida som innehåller information om Zell am See och Kaprun (hotell och boende samt ekonomiska och kulturella erbjudanden).
Målet med detta initiativ:Turist utvecklingen av Zell am See och Kaprun involverar alla tillhandahölls av Salzburg turism, Österrike Commercial, Turistföreningen Zell am, se Wolfshoferamt, Strele Ferdinand i denna idé och intresserade Kooperationswilligen.Bilder Faistauer Niki, Sidor skapades av webbdesign Andrea Hofer och Wolf Hofer Viktiga anteckningar:Referenser och länkar:För direkta eller indirekta hänvisningar till externa webbplatser ("länkar") utanför ansvarets område www.zellamsee.at En skyldighetsskyldighet skulle bara träda i kraft om zellamsee.at har kunskap om innehållet och det skulle vara tekniskt möjligt och rimligt för honom att förhindra användningen vid olagligt innehåll. zellamsee.at härmed uttryckligen förklarar att vid tidpunkten för länkandet var inget olagligt innehåll igenkänt på de länkade sidorna. Författaren har ingen inverkan på den aktuella och framtida utformningen, innehållet eller författandet av de länkade sidorna. Av denna anledning avviker zellamsee.at härmed uttryckligen från allt innehåll på alla länkade sidor som har ändrats efter länken har ställts. Detta uttalande gäller för alla inom sina egna Internetlänkar och referenser samt olagliga, felaktiga eller ofullständiga innehåll och för skador till följd av användning eller icke-användning av sådan information, bara leverantören av sidan till vilken hänvisning inte var den som bara länkar till respektive publikation.
Googles sekretesspolicy
"Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (" Google "). Google Analytics använder." Cookies", textfiler som lagras på din dator för att kunna analysera hur användare använder webbplatsen. Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress) överförs till och lagras av Google på servrar i USA. Google använder denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, för att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet för webbplatsoperatörer och att tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning. Google kan också överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag eller så långt som tredje part behandlar dessa uppgifter på uppdrag av Google. Google kommer aldrig att associera din IP-adress med andra Google-data. Du kan förhindra installation av cookies genom att ställa in din webbläsars programvara i enlighet därmed. Observera dock att om du gör det kanske du inte kan använda hela webbplatsens funktionalitet. Genom att använda den här webbplatsen samtycker du till behandlingen av data om dig av Google på det sätt och i de syften som anges ovan.

Innehållet av online-erbjudandet
Vi tar inget ansvar för aktualiteten, korrektheten, fullständigheten eller kvaliteten på den information som lämnas. Skadeståndsanspråk mot oss, som avser materiella eller immateriella karaktär som orsakas av användning eller icke-användning av den information som erbjuds eller genom användning av felaktig eller ofullständig information är uteslutna, såvida inte uppsåt eller grov oaktsamhet från vår sida , Alla erbjudanden är icke bindande. Vi förbehåller oss uttryckligen rätten att ändra, komplettera eller radera delar av sidorna eller hela erbjudandet utan föregående meddelande, eller tillfälligt eller permanent avbryta publiceringen.

Referenser och länkar
För direkta eller indirekta kopplingar till andra webbplatser som ligger utanför ansvaret för oss, skulle en skyldighet ansvar träder i kraft endast i det fall som vi fått kännedom om innehållet och det Selbiger skulle vara tekniskt möjligt och rimligt, användning av någon förhindra olagligt innehåll. Vi förklarar härmed uttryckligen att vid länkningen var respektive länkade sidor fri från olagligt innehåll. Vi har ingen inverkan på den aktuella och framtida utformningen, innehållet eller författningen av de länkade sidorna. Vi avstår därför uttryckligen från allt innehåll på alla länkade sidor som har ändrats efter länken har ställts. Detta uttalande gäller alla länkar och referenser inom eget Internet-erbjudande samt till utländska poster i tjänster som upprättats av företaget, såsom gästböcker, diskussionsforum, e-postlistor och liknande. För olagligt, felaktigt eller ofullständigt innehåll och i synnerhet för skador som härrör från användning eller användning av sådan information, tillhandahåller leverantören av den sida som hänvisades till, inte den som endast länkar till respektive publikation.

Upphovsrätt och varumärkesrätt
Vi strävar efter att respektera upphovsrätten till grafik, ljudfiler, videoklipp och texter, att använda själv skapat grafik, ljud- och videoklipp och texter eller att använda licensfria bilder, ljudfiler, videoklipp och texter. Alla inom Internet erbjuder och eventuellt skyddade varumärken och varumärken är bestämmelserna i gällande varumärkesrätt och äganderätt upphovsrättsinnehavaren. Bara på grund av det blotta nämns inte att dra slutsatsen att varumärken inte skyddas av tredje parts rättigheter! Reproduktion eller användning av grafik, ljuddokument, videosekvenser och texter i andra elektroniska eller tryckta publikationer är inte tillåtet utan vårt uttryckliga samtycke.

Copyright / Ansvar
När det gäller de tekniska egenskaperna hos Internet kan ingen garanti ges för äktheten, noggrannheten och fullständigheten av den information som finns tillgänglig på Internet. Vi garanterar inte tillgängligheten eller driften av denna webbplats och dess innehåll. Eventuellt ansvar för direkta, indirekta eller andra skador, oavsett orsakerna till följd av användningen eller otillgängligheten av data och information på denna webbplats, är uteslutna, såvitt det är lagligt tillåtet. Innehållet på denna webbplats är skyddad av upphovsrätten. Informationen är endast avsedd för personligt bruk. Vidare användning, särskilt lagring i databaser, dubbelarbete och all form av kommersiell användning samt överföring till tredje part, även i delar eller i reviderad form utan samtycke från respektive organisation, är förbjuden. Varje inkludering av enskilda sidor av vårt erbjudande i utländska ramar ska utelämnas.

andra
Om avsnitt eller enskilda villkor i detta uttalande inte är lagliga eller korrekta, fortsätter innehållet eller giltigheten för de övriga delarna inte att påverkas av detta faktum.